Ushqimet që ju disponojnë

Dietologia Zoe Bingley-Pullin ju sugjeron disa ushqime për ngritjen e humorit që, fatmirësisht, shumë prej tyre i keni në frigoriferin tuaj. Avokado është një nga pesë ushqimet që dietologia Zoe sugjeron. Ky super ushqim është i pasur me tirozinë,  që ndihmon trupin të prodhojë dopaminë – e njohur si qendra e kënaqësisë në tru. Rritja e …

Ndiheni të fryrë? Ja cili mund të jetë shkaku i vërtetë dhe receta që do të lehtësojë barkun tuaj!

Ka njerëz që ndihen të fryrë gjatë gjithë kohës, që do të thotë se diçka po shqetëson sistemin e tyre të tretjes. Sipas mjekëve ,fryrja është rezultat i gazrave të bllokuara në stomak që lidhet me mënyrën se si dhe cfare hani.Njerëzit zakonisht nuk shqetësohen shumë kur stomaku i tyre është i fryrë, edhe nëse …

A KA KUSH PENDOHET SOT(?)

A KA KUSH PENDOHET SOT(?) Vëllezër dhe motra, A ka kush pendohet sot tek Allahu? Nëse thua: Po, u pendova. -Të them: Nga çka u pendove? -(nëse)Thua: prej cdo gjëje. -Them: Nuk je i sinqert! Ai që thotë unë pendohem nga çdo gjë, dëshiron ta mashtroj Allahun! Vëllau im, më thuaj mua, nga cili mëkat …

KATËR GJËRA ZGJIDHEN ME KATËR TË TJERA

KATËR GJËRA ZGJIDHEN ME KATËR TË TJERA – E para: Nëse je sprovuar me dashurinë ndaj epsheve. Zgjidhja: Rishikoji marrëdhëniet e tua me namazin. Argumenti: “Pas atyre erdhën brezni, që e braktisën faljen e namazit dhe ndoqën epshet e veta. (Merjem: 59) – E dyta: Nëse ndien se nuk ke sukses dhe ndihesh i palumtur. …

NGA FRYTET E IMANIT

NGA FRYTET E IMANIT 1. Besimtarit i jepet jetë të bukur. 2. Besimtari është nën mbrojtjen e Allahut. 3. Përmirësimi i trashëgimtarëve. 4. Zgjerimi në risk. 5. Arritja e dashurisë së Allahut dhe kënaqësisë së Tij. 6. Siguri në të dy botët. 7. Shijimi i ëmbëlsisë dhe kënaqësisë në adhurime. Nga arabishtja: Irfan JAHIU

NGA FRYTET E IMANIT

NGA FRYTET E IMANIT 1. Besimtarit i jepet jetë të bukur. 2. Besimtari është nën mbrojtjen e Allahut. 3. Përmirësimi i trashëgimtarëve. 4. Zgjerimi në risk. 5. Arritja e dashurisë së Allahut dhe kënaqësisë së Tij. 6. Siguri në të dy botët. 7. Shijimi i ëmbëlsisë dhe kënaqësisë në adhurime. Nga arabishtja: Irfan JAHIU