TI DHE FËMIJA YT

TI DHE FËMIJA YT Mos i thuaj fëmijës tënd: Ngrihu dhe falu, se përndryshe do të shkosh në Xhehenem… po thuaj: Eja falu me mua, të jemi së bashku në Xhenet. Mos i thuaj fëmijës tënd: Ngrihu rregulloje dhomën tënde, e cila i përngjan bërllokut… po thuaj: A ke nevojë për ndihmë në rregullimin e …

SubhanAllah,këta janë njerzit që do ja kenë lakmi edhe profetët e deshmorët në Ditën e Gjykimit

SubhanAllah,këta janë njerzit që do ja kenë lakmi edhe profetët e deshmorët në Ditën e Gjykimit Profeti (a.s) ka thënë: “Ditën e Gjykimit do të ketë njerëz, që janë ulur në podiume prej drite rreth Arshit të Allahut (xh.sh). Fytyrat e tyre do të jenë dritë. Nuk janë as profetë e as dëshmorë, por profetët …